Capella Gouda zong tijdens de herinneringsdag bij Yarden IJsselhof in Gouda

Capella-Gouda koor

Onder de naam Capella Gouda organiseer ik concerten met een ad hoc vocaal ensemble.

2015
In de editie van 2015 was Capella Gouda een kwartet. Op begraafplaats en crematorium IJsselhof in Gouda zongen we tijdens de herinneringsdag op 14 februari. We zongen stukken van diverse componisten en uit diverse muziekperioden. Het was een bijzondere en indrukwekkende bijeenkomst.

2014
In de editie van 2014 was Capella Gouda een vrouwenkoor. Met 18 enthousiaste dames hebben we een mooi concert gegeven op 7 juni 2014 in de Grote of Sint-Janskerk in Gouda.

De muziek was gekozen rond het thema ‘Geloof, Hoop, Liefde’. Een ruim thema waarbinnen prachtige muziek voor vrouwenkoor ten gehore werd  gebracht. Het publiek kon luisteren naar muziek van onder andere Weelkes, Morley, Wood, Brahms, Schumann en Schubert. Wim Voogd begeleidde ons aan de vleugel.

Geluksroute Gouda
Capella Gouda deed mee met de Geluksroute in Gouda op 29 maart! Na vier repetities hebben we al wat aan het publiek laten horen. We hebben namelijk een deel van onze repetitiedag van 29 maart gerepeteerd in de Agnietenkapel, waarbij het publiek uitleg kreeg over het instuderen van koormuziek en de opbouw van een aantal werken waar we op aan het studeren zijn.

Publiek zong mee
Bovendien hebben we met het publiek wat ingestudeerd en daarna meerstemmig uitgevoerd.

Wilt u ook eens een project meezingen?

De kaartenbak van Capella Gouda kan niet vol genoeg. Wilt u ook eens meezingen? Geef u dan op via het contactformulier van deze website en vermeld daarbij:
– Uw naam
– Uw stemsoort
– Uw telefoonnummer.
U krijgt dan bericht als er een nieuw project gepland gaat worden.

LET OP: i.v.m. een mooie invalklus is het voor mij even niet mogelijk om een ad hoc project te organiseren. U kunt u wel opgeven, dan neem ik te zijner tijd contact met u op.